София, България

+359894990029

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Последвайте ни:

Animal Help Pleven – кои са те и каква е тяхната мисия

Animal Help Pleven е организация, основана в началото на 2016 година от Валерия Георгиева и Кристина Павлова. Дейността им стартира през 2015 г. като доброволци, а впоследствие взимат важното решение да регистрират собствено сдружение, с идеята да продължат мисията си да помогнат на колкото се може повече животни.

За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.

Кристина и Валерия със спасените животни в Аnimal Help Pleven

Любовта към животните събира Валерия и Кристина, а тяхното приятелство и партньорство продължава и днес. Двете момичета вече шеста година поемат бездомничета изпаднали в беда, лекуват ги, след което се залавят с трудната задача да ги задомят.

Ето какво споделят с нас те:

“Това, което виждате на снимките е щастливата страна на каузата. Зад усмивките на всички ни обаче се крие и много тъга. Тъга за онези на които не успяхме да помогнем през годините и които загубихме жертва на нехуманното отношение на което сме свидетели ежедневно.”

“Всяко едно от животните при нас има своята тежка история зад гърба си. Вървим с тях по трудния път на тяхното възстановяване от физическите и психическите травми, които са им нанесени. Организацията ни не се базира единствено върху помощта на бедстващи кучета и котки, имаме и няколко спасени селскостопански животни.

След като животните са напълно подготвени, се стараем да намерим подходящи домове за тях, защото любовта която даваме не може да бъде сравнена с онази, която ще получат индивидуално от новите им семейства. Въпреки всички пречки на които бяхме изправени през годините, сме щастливи, че все още имаме възможността да помагаме и не се отказахме от нашата мисия. Изключително благодарни сме на всички вас, които ни подкрепят. Без вашата помощ и съпричастност нямаше да можем да се отзовем на толкова много животни.”

Kоледа с кауза

Може да подкрепите дейността на двете момичета, като се включите се в нашия Коледен базар. Вземете продукти с промо стикер лапичка и направете добро. 100% от цената без ДДС ще бъде дарена! Събраните средства ще бъдат предоставени на организацията за помощ на бездомните животни Animal Help Pleven. Промоцията е валидна от 03.11 до 31.12.2021г. или до изчерпване на количествата.

Up