София, България

+359894990029

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Последвайте ни:

Animal Help Pleven – кои са те и каква е тяхната мисия

Animal Help Pleven е организация, основана в началото на 2016 година от Валерия Георгиева и Кристина Павлова. Дейността им стартира през 2015 г. като доброволци, а впоследствие взимат решението да регистрират собствено сдружение “Енимал Хелп Плевен”, с идеята да продължат мисията си да помагат на колкото се може повече животни.

За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните.

Кристина и Валерия със спасените животни в Аnimal Help Pleven

Любовта към животните е движещата сила на Валерия и Кристина. Двете момичета вече шеста година поемат бездомничета изпаднали в беда. Те ежедневно получават сигнали за пострадали животни, осигурявайки тяхното транспортиране, лекуване, кастрация и намиране на дом. В момента организацията наема сграда в стопански двор в гр. Долна Митрополия. Там Кристина и Валерия временно приютяват животните нуждаещи се от допълнителни грижи.

Ето какво споделят с нас те:

“Това, което виждате на снимките е щастливата страна на каузата. Зад усмивките на всички ни обаче се крие и много тъга. Тъга за онези на които не успяхме да помогнем през годините и които загубихме жертва на нехуманното отношение на което сме свидетели ежедневно.”

“Всяко едно от животните при нас има своята тежка история зад гърба си. Вървим с тях по трудния път на тяхното възстановяване от физическите и психическите травми, които са им нанесени. Организацията ни не се базира единствено върху помощта на бедстващи кучета и котки, имаме и няколко спасени селскостопански животни.

След като животните са напълно подготвени, се стараем да намерим подходящи домове за тях, защото любовта която даваме не може да бъде сравнена с онази, която ще получат индивидуално от новите им семейства. Въпреки всички пречки на които бяхме изправени през годините, сме щастливи, че все още имаме възможността да помагаме и не се отказахме от нашата мисия. Изключително благодарни сме на всички вас, които ни подкрепят. Без вашата помощ и съпричастност нямаше да можем да се отзовем на толкова много животни.”

Контакти: 0886625230, 0876250597

Банкова сметка:
Пощенска Банка
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG82BPBI81701605600017
Получател: Animal Help – Pleven

PayPal: animalhelp.pleven@gmail.com

Може да научите повече за дейността на организацията в тяхната фейсбук страница: https://www.facebook.com/animalhelp.pleven

Kоледа с кауза

Може да подкрепите дейността на двете момичета, като се включите се в нашия Коледен базар. Вземете продукти с промо стикер лапичка и направете добро. 100% от цената без ДДС ще бъде дарена! Събраните средства ще бъдат предоставени на организацията за помощ на бездомните животни Animal Help Pleven. Кампанията е активна до 31.01.2022г. или до изчерпване на количествата.

Не бяха намерени публикации за това търсене.

Благодарности

Благодарим Ви, че се включихте в инициативата Коледа с кауза 2021г. Благодарение на Вас успяхме да съберем 505 лева, които дарихме за лечението на сляпото коте Сидни от Animal Help – Pleven. Може да видите бездомничето на което успяхме да помогнем в прикачения линк към публикацията. Благодарим Ви отново за доверието и съпричастността! ❤