София, България

+359894990029

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Последвайте ни:

Условия за доставка и плащане

Условия за доставка

Извършваме доставки на територията на Република България с куриерска компания Спиди. С изпращането на онлайн поръчката поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на куриерската услуга.

Доставката се извършва до точно посочен от Вас адрес (независимо дали жилищен, служебен, до офис или автомат на куриерска фирма Спиди). Пълен списък с всички офиси и автомати може да видите тук.

Всички онлайн поръчки на стойност над 79 лева се доставят с куриерска компания Спиди безплатно до офис, автомат или адрес. Желаният от Вас адрес трябва да отбележите в процеса на поръчката. Цената на доставка на територията на Република България с куриерска компания Спиди при поръчка на сума под 79 лева може да видите тук.

Доставката се извършва до 5 работни дни, като поръчки направени след 13:30 часа се обработват на следващия работен ден. За малки населени места доставката се осъществява с график – вижте графика.

По желание на клиента, доставката може да бъде извършена от куриерска компания Еконт. Това желание трябва да е ясно обозначено в полето Бележки към поръчката и в самия Адрес за доставка на поръчката.  При избор на тази опция, безплатната доставка при поръчка над 79 лева не важи.

Начин на плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в онлайн магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж (пощенски паричен превод), Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово с кредитна/дебитна карта.

Предлагаме следните начини за плащане:

– Пощенски паричен превод (наложен платеж) – Плащане при доставка. След получаване на поръчката, плащате на куриера.

– Плащане с кредитна/дебитна карта в процеса на поръчката чрез Stripe. След приключване на поръчката ще получите електронна касова бележка.