София, България

+359894990029

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Последвайте ни:

Работилница за натурална козметика

Желаете ли да се научите как да приготвяте вкъщи божествени ароматерапевтични смеси или как да изработите свои собствени козметични продукти? Запазете своето място и се насладете на едно различно изживяване в света на естествените арома молекули.

Продължителност

Курсът е с продължителност от 2 до 2.5 часа зависимост от темпото на работа.

включва

Курсът включва материали, апаратура, питиета - вода и предпазни средства.

Малки групи

Винаги малки групи от двама или най-много четирима човека.

Продукти

Собственоръчно изработване на натурални продукти за лице и тяло.

Здрави и красиви с етерични масла

В тази работилница ще научете за най-често използваните етерични масла. Как се произвеждат и за какво ще ни помогнат? Научете кои етерични масла са подходящи за лице и кои за тяло. Как се разреждат и използват правилно? В курса ще изработите собственоръчно два натурални козметични продукта (хиалуронов серум, подхранващо масло за лице, балсам за тяло, мицеларна вода или балсам за устни) с избрани от вас ароматерапевтични съставки.

Продукти с розово и лавандулово масло

Научете повече за пътя на емблематичната българска роза. Как се произвежда, какво съдържа и за какво се използва? Усетете фината разлика между българска, английска и френска лавандула. Направете собственоръчно два напълно натурални козметични продукта (хиалуронов серум, подхранващо масло за лице, балсам за тяло, мицеларна вода или балсам за устни) с традиционното българско розово и лавандулово етерично масло.

Резервирайте своето място
  Работилница за козметика

  Във всяка една от работилниците ще имате възможността да изработите по ваш избор два напълно натурални продукта, а именно хиалуронов серум, подхранващо масло за лице, балсам за тяло и балсам за устни. В края на всеки курс ще получите подарък 100% чисто лавандулово масло, много нови знания и вашите собственоръчно изработени продукти! Минималният брой участници за записване на работилница са двама човека. В работилниците ще бъдат обсъдени следните теми:

  • Основни принципи в направата на козметика.
  • Как се разреждат етерични масла?
  • Кое базово масло е подходящо за вашата кожа?
  • Как се правят билкови екстракти?
  • Комедогенни нива на базовите масла.
  s

  Провеждането на работилниците е преустановено

  В момента организирането на работилници за козметика е преустановено. Благодарим Ви за разбирането!